|
|
| New Freya városi könyvtár | |
|
+6Mesélő Chasity Vise Santicor Ravenhood Samael Brooke Gordon Kayleen 10 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Ashmore Serael
Hozzászólások száma : 15 Registration date : 2008. Dec. 08.
| Tárgy: Re: New Freya városi könyvtár Hétf. Dec. 08 2008, 22:18 | |
| *Beléptem a könyvtárba, ahol már elég nagy volt az ismeretségem. Elmosolyodtam, és odaköszöntem a bent tartózkodó embereknek.* - Jó napot mindenkinek! Szép napunk van ugye?* kérdeztem bele a vak világba, majd az egyik könyvespolcról kivettem egy könyvet, amely már rég óta a kedvencem volt. A címe ez volt: Természetfeletti Dolgok Könyve. Rengeteg oldalas volt, s minden nap elolvastam belőle egy pár oldalt rendszerint napi 9- 10 óra között. Most is ezt tettem. Leültem egy asztalhoz, majd kinyitottam a hatalmas irományt. Egy papír cetlire volt feljegyezve, hanyadik oldalon fejeztem be tegnap.* ~Hm... 355. oldal. Szépen haladok.* gondoltam magamban, aztán nevettem egy jóízűt. Elkezdtem olvasni a könyet, amibe nagyon mélyen belemerültem.* | |
| | | Marcus Zendor Ember-Fejvadász
Hozzászólások száma : 182 Age : 41 Registration date : 2008. May. 04.
Character sheet Támadó erő: (150/220) Életerő: (180/260) Tapasztalati pont: (12/65)
| Tárgy: Re: New Freya városi könyvtár Hétf. Dec. 08 2008, 22:38 | |
| *Marcus érkezik meg a könyvtárba egykét embernek cak biccent majd a pulthoz megy a pultostol kérdez egykét dolgot persze ezt senki nem hallja majd az ottlévőkhöz is oda megy miközbe tőlük is kérdez valamit, egyszer csak megakad a szeme ey másik férfin aki felé vezeti a következő útja amikor oda ér ráköszön*-Szép estét. Marcus Zendor*mutatkozik be majd egy fényképet mutat a férfinek. Egy barna haju nő van rajta magas karcsu alak*-A nő neve Brooke Gordon nem isermi véletlenül?*kérdezi halk szóval* | |
| | | Ashmore Serael
| Tárgy: Re: New Freya városi könyvtár Hétf. Dec. 08 2008, 22:47 | |
| * Meglepett fejjel nézek rá a férfire, majd így szólok:* - Magának is uram! A nevem Ashmore Serael.* szólalok meg, aztán lekezelek a férfivel. Furcsának találom, hogy csak így odahozta elém ezt a képet. A rajta lévő nőt még sosem láttam, de minden féle képpen segíteni akartam az úrnak, mert már eleget olvastam a mai napon.* - Milyen fontos ügyben keresi ezt a hölgyet? Valójában nem sok mindenkit ismerek, mert csak olvasni szoktam ide járni, az ismerkedést máshol végzem. Viszont, ha gondolja Marcus... szívesen a segítségére leszek a megtalálásában. Végül is több szem többet lát. Bocsásson meg, ha ezt tolakodásnak véli. Csupán unatkozom...* mosolyodtam el, aztán megvakartam a tarkómat.* - Pillanat.* mondtam, ezt követően felálltam az asztaltól, s a könyvespolcra helyeztem a könyvet. Felírtam egy új cetlire a 375- ös számot. Visszaballagtam a férfi elé, majd megkérdeztem:* - Mi a véleménye? | |
Character sheet Támadó erő: (150/220) Életerő: (180/260) Tapasztalati pont: (12/65)
| Tárgy: Re: New Freya városi könyvtár Hétf. Dec. 08 2008, 22:59 | |
| *Csak komoran megrázza a fejét magába káromkodik hiszen semmi nyomot nem talál*-Ez a nő volt a könyvtár tulaja de fél éve nyomtalanul eltünt. A legrosszabb hogy se holttest se semim nem találtukn semmi nyomot. Mintha elnyelte volna a föld*mondja a férfinek majd kicsit furcsán néz rá*-Segíteni? Mibe tudna segíteni?*kérdezi komoly hangon persze reméli érti a férfi hogy hogy értette a kérdést*-Minden segítséget örömmel fogadok ez elég fontos ügy lenne | |
| | | Ashmore Serael
| Tárgy: Re: New Freya városi könyvtár Hétf. Dec. 08 2008, 23:09 | |
| - Eléggé ismerem a városban élő hajléktalanokat, és akik az utcán élnek, nyilván láthatták a nőt, ha véletlenül arra járt volna.* mondtam én is komolyra fordítva a szót.* - Csak annyi kell, hogy a legutolsó nyomokat közölje velem. Hol látták utoljára? Kik? Voltak- e piszkos ügyei? Csupán egy nyom kell, amin el tudunk indulni, onnantól már nem lesz olyan nehéz a nyomozás hátralévő része. Nagy ez a város, ám az lehetetlen, hogy valaki csak úgy felszívódjon, mintha semmi nem történt volna.* adtam az ötleteket, javaslatokat, majd megvakartam a tarkóm, s elmosolyodtam. Ezt követően az államat kezdtem simítgatni, gondolkodó arcot vágva.* - Bocsánat... de még mindig elfelejtette közölni, miért keresi a nőt? Csak mert nincs másik tulajdonos?* kérdeztem, aztán vártam Marcus Zendor válaszát.* | |
| Tárgy: Re: New Freya városi könyvtár Hétf. Dec. 08 2008, 23:30 | |
| *megrázza a fejét*-Ez a baj, elnyelte a föld nem találja senki, úgy tudjuk az estét itt töltötte a könyvtárba utána a vidámparkba ment de az elhagyatott, onnan már nem látta senki. Feltételezem ott történt valami vele dehogy mi?*megcsóválja a fejét*Talán ott kéne tovább menni nem tudok én se jobbat de nem hiszem hogy hajléktalanok látták volna*-Hogy miért? egy hozzátartozója és a városi közgyűlés is már nyomozást indított lehet csak azért mert ismerttebb volt de nem tudjuk hogy mi lehetett az ok az eltünésre. Én fejvadász vagyok azért küldtek hogy találjam meg | |
| | | Ashmore Serael
| Tárgy: Re: New Freya városi könyvtár Hétf. Dec. 08 2008, 23:39 | |
| *A férfi utolsó mondatára furcsa dologok jutnak eszembe a fejvadász szóval kapcsolatban. Próbálok pókerarcot vágni a dologhoz, aztán halkan megszólalakok:* - Értem... Szóval fejvadász? Mindenkinek meg kell élnie valamiből...* szóltam, aztán kicsaltam egy mosolyt az arcomra. Nem volt rossz véleményem Marcusról, mert elég kedvesen viselkedett. Hogy ezt csak megjátsza- e, vagy tényleg ilyen, arra később bizonyára rá fogok jönni.* - Rendben van Marcus Zendor. Segítek megtalálni a nőt, de előre kikötöm... Nem engedem, hogy kárt tegyen benne. Az én jelenlétemben semmi képp. Kérlem erre ügyeljen! Előre is köszönöm.* mondtam békés, barátságos hangon, aztán nyújtóztam egyet.* - Akkor hát. Irány a vidámpark!- szólaltam fel, s elindultunk az elhagyatott vidámpark felé. | |
| Tárgy: Re: New Freya városi könyvtár Kedd Dec. 09 2008, 21:37 | |
| *Figyeli de egy idő után nem bírja és elneveti magát majd lecsillapodik*-Bocsánat de az thiszem itt teljes káosz van. MEgtalálni akarom nem megölni ha kárt akarnák benne tenni hagynám ott ahol van és nem fecsérelném az időmet nyomozásra meg megtalálásra*mosolyodik el bár tény hogy a fejvadászokat félre ismerik ő most perpillanat mentő akciót végez bár hogy miért kérték fel erre a melóra mai napig nem tudja*-Azt hiszem az lesz az első kézenfekvő hely. Amúgy is oda akartam menni*mondja majd ha a férfi jön ő is elindul* | |
| | | Memnun Tari
Hozzászólások száma : 13 Age : 32 Registration date : 2008. Dec. 20.
| Tárgy: Re: New Freya városi könyvtár Hétf. Dec. 22 2008, 20:32 | |
| *Magabiztosnak szánt, mégis meglehetőst bizonytalan léptekkel haladok végig a könyvtár épületén, mely most már az én gondjaimra van bízva. Modern, elegáns fekete kosztümruhát viselek, hosszú vörösesbarna hajamban pedig két feketére festett rózsa díszlik jelezvén a kettős gyászt - melyet néhai munkaadóm és öcsém elvesztése miatt érzek. Mindenkihez szólok egy-két szót, útba igazítok pár látogatót, de valójában csak lézengek, nincs mit csinálnom. A szívem újabban már meg se pihen, nem lassul, csak folyton félre kalapál. Megállok az egyik elhagyatott részen, a második szinten. Hatalmasak a polcok, magasan van a plafon és végig mindenütt öreg könyvek tele titkokkal, válaszokkal, és még több kérdéssel. Mégis többet tudnak mint és most hirtelen olyan kicsinek érzem magam köztük. Hirtelen elgyöngülök, msuzály megkapaszkodnom a sorokban. Valójában boldognak kéne lennem, hisz könyvtárigazgató lettem, mégis bűntudatom van. Igaz, megérdemeltem a kinevezést, de annyi minden ért az utóbbi időben. Belor eltűnt és a gyász...de leginkább a bűntudat - abban van erő. És mar és éget, de erősnek kell lennem, nagy még a család. Eszembe jut az előleg amit már fel is adtam posátn az új címünkre. Egyedül vagyok hát a városban, egyedül a lakásban és egyedül itt is.* | |
| Tárgy: Re: New Freya városi könyvtár Hétf. Dec. 22 2008, 20:43 | |
| *A férfi megint meglejenik a könyvtárba bár tudja hogy azóta új igazgatója lett jobb körbe szaglászni nomeg feltenni néhány kérdést, lassan végig lépked majd körbe éz a terembe*~nincsenek csak a nő , pont jó~*gondolja komoly nézéssel páztázza végig. Még nem látta lehet csak később jött a városba vagy idő közbe Marcus lett ismeretlen ki tudja. amikor oda ér elé kicsit elmosolyodik és ráköszön *-Szép estét. MArcus Zendor. Szeretnék néhány kérdést feltenni. Brooke Gordon, itt volt egy ideig aztán eltünt, nem ismerte vagy látta esetleg?*kérdezi miközbe ahogy látja kint elkezd esni nagy szemekbe az eső. Nemsokára már a villámok is ketté szelik az égboltot bár ennek csak az árnyékát láthatják mivel fedett ház van felettük*-Nem akarok zavarni de eléggé fontos az ügy minden információt szívesen fogadok*mondja egy kissbb bíztató mosollyal* | |
| | | Memnun Tari
| Tárgy: Re: New Freya városi könyvtár Hétf. Dec. 22 2008, 20:55 | |
| *A közeledő léptek hallatán felegyenesedek. Az évek során megtanultam már hogyan leplezzem a légszomjat és hasonló tüneteit testi gyengeségemnek. Azután hirtelen meggondolom magam. Még emlékszem hogy néztek rám, a szüleimre a szomszédok. Egészen kislány korom óta várják hol hullok és amikor az ő gyerekik eltűnnek, erős, fiatal leszármazottaik széttépetten hevernek valami árokban, fejük levágva, vagy elesnek a harcban irigyen nézen rám: hát hogy lehet, hogy még lélegzik, él? Na nem. Elég volt! Kezem a mellkasomra szorítom, finoman zihálok, de kihúzom magam és határozottan, bár kissé feldúltan nézek az érkező szemébe. Hirtelen még a haragom is elfelejtem, a haragom gyorsan hullik el a belátás alatt. Mosolyát mosollyal viszonzom.* - Persze, természetesen. Semmi gond. *Eelngedem a polcot és közelebb lépek hozzá, kezet nyújtok, de a biztató gesztust félre értem.* - A nevem Memnun Tari, én vagyok az új igazgatónő. Miért mosolyog, túl fiatal lennék? Meglehet. *Elindulok a lépcsőn lefelé, a lenti emeletek felé, ott vannak ülőalkalmatosságok. Intek a férfinak, hogy kövessen.* - Nem igazán ismertem. Pár héttel azelőtt kerültem ide, hogy ő eltűnt. Kisegítőként dolgoztam. ha így nézzük, valóban különös, hogy kineveztek. *Elmosolyodok. És leülök az egyik olvasóasztalhoz várva a további kérdéseket.* | |
| Tárgy: Re: New Freya városi könyvtár Hétf. Dec. 22 2008, 21:12 | |
| *Kezet fog a nővel a kérdésére viszont mégjobban elmosolyodik*-Nem, de nem akarok ilyesztő képet mutatni nem mindenki szereti a fejvadászokat, *mondja miközbe követi a nőt , persze jól szétnéz úgytünik mióta a nő eltünt elég szépen rendbe rakták most már nem annyira elhagyatott a helység mint eddig volt node új vezetővel vissza tér az élet legalábbis úgy látszik*-A fialtamságon nem mosolyog mostanába nem sokan vannak akik megérik a 40-50 évet ahhoz túl elfajzott ez a világ*mondja egy kicsit sötétebben látszik hogy nem is szeret erről beszélni. Node a világ ami körülötte van mind elfajzott így ebbe él ezt kell megszokni. Minek akkor beszélni is róla*-Hmm senki semmit nem tud róla azt mondták innen indult el hazafelé de hogy merre lakott azt nem nagyon tudják. Remélem maga a városba szokott menni. Az itteni helyek eléggé hogy is mondjam*keresi a szavakat*-Sötétek. Nem jó egyedül bóklászni főleg hogy a könyvtár már elég közel van a peremvidékhez. Esetleg itt lakik?*kérdezi kiváncsiabban*-Elég jól rendbe lett téve ez a hely mennyi ideje foglalkozik ilyesmivel?*kérdezi majd kicsit elmosolyodik*-Ez most nem olyan kérdés szóval nem muszály válaszolni*mondja* | |
| | | Memnun Tari
| Tárgy: Re: New Freya városi könyvtár Hétf. Dec. 22 2008, 21:26 | |
| *A rengeteg kérdés hallatán felvonom a szemöldököm főleg, hogy valóban nem valami tárgyilagos egy-némely. De ez legalább engem is felhatalmaz. Mosolyogva pásztázom az arcát, ami szomorúnak és őszintének tűnik első ránézésre úgy válaszolok.* - Talán mert okuk van rá, maga mondta, hogy sötét időket élünk. Ami engem illet kiskoromban a peremvidék volt az otthonom, ismerem eléggé, hogy féljem és kerüljem. Most a városban élek és különös mód mégis itt ért tragédia. *Őszinte mosolyom elkeserül, lehajtom a fejem, így sűrű fonatokba fonott hajam eltakarja az arcom, míg érzelmeimmel küzdök. Mire felemelem az arcom újra kedves, készséges, de nem reményvesztett, inkább fáradt.* -Otthon én voltam a könyvfelelős.*Közlöm komolytalanul. most már megnyugodott a szívem, de nem állok fel.* Sajnos nem tudom Brooke hol lakott, se hogy hová ment akkor. Tényleg semmi kapaszkodó nincs? | |
| Tárgy: Re: New Freya városi könyvtár Hétf. Dec. 22 2008, 21:37 | |
| *CSak megrázza a fejét*-Nem legalábbis nem tudunk róla hogy valaki látta e vagy hallott e felőle valamit. *megrázza a fejét valahogy lemondóan*-Szerintem két lehetőség állt fenn. VAgy elment a városbol aminek nem látom sok hasznát elvégre a külterületeken tudtommal nincs élő hely ahol sok ember élne vagy valaki megölte itt és eltüntette a holttestet másba nem tudok gondolkozni*mondja egy kicsit megcsóválva a fejét*-Van és nem is hibáztatom őket hogy tartanak az embertől én is ezt csinálnám*mondja majd amikor a nő lehajtja a fejét kicsit elmosolyodk*-Mindenkinek megvan a maga személyes tragédiája nekem is megvolt. A szüleim korán tértek nyugovóra, akkor úgy is éreztem túl korán*mondja komoly hangon néha még most is elgondolkozik mi lett volna ha minden másképp történt volna*~talán valami félős lennék vagy sima papír ügyeket intéző figura. Kell az valakinek?~*gondolja magába majd figyeli a nőt*-VAn gyakorlata hozzá*mondja a könyvtár vezetésre célozva* | |
| | | Memnun Tari
| Tárgy: Re: New Freya városi könyvtár Hétf. Dec. 22 2008, 21:48 | |
| *A vissza-visszatérő dícséret hallatán mosolyom már nem tud tovább szélesedni, helyette felkacagok a magam magas, csengő hangján.* - Nincs kedve meginni egy csésze teát? Persze csak ha van ideje. *Fejem oldalra fordítom úgy vizsgálgatom a férfit. Majd elhúzom a szám, megint mosolygok és újra a lépcsők felé veszem az irányt.* - Én sokkal jobban szeretem a teát, mint a kávét. Apám ért hozzá, nagyon jó receptjeim vannak. *Elérjük a konyhával egybekötött beosztotti nappalit. Most nincs itt senki, kevesen vannak bent, azok is dolgoznak.* - Kicsi a helyiség, de a célnak megfelel.*Szabadkozom és hellyel kínálom az idegent. Érzem, hogy túlzó ez az invitálás, de ma nem számít, kockázatok.* | |
| Tárgy: Re: New Freya városi könyvtár Hétf. Dec. 22 2008, 21:54 | |
| *A nevetésre csak ő is kicsit felnevet*-Remélem nem voltam tolakodó mostanába nem nagyon szoktam társalogni embertársaimmal*mondja komolyabb hangon, majd bólint*-De köszönöm elfogadom, nincs hova sietnem*~régen volt de most?~*fut át az agyán közbe egy kicsit elkomorodik de vissza tér a nyugodt arcberendezése nemsokára*-Én nem nagyon válogatok ami van éppen azt iszom de köztudott hogy a tea egésségesebb szóval nem is baj*mondja egy kissebb mosollyal miközbe lassan helyet foglal ha már hellyel kínálták*-Néha egy kissebb hely is lehet barátságosabb mint egy egész csarnok. Legalábbis szerintem. *mondja majd fejét a nő felé emeli*-És mióta itt van nem érzi nagyon hogy is mondják magányosnak magát? Úgy értem az emberek nagy részét nem látom errefelé császkálni, a legtöbb vagy a fogadóba tart vagy éppen más ügyes bajos dologgal foglalkozik. Talán a városörség kijön egykétszer erre remélem és örzik azért a területet. *mondja és itt jön fel a kérdés. De mitől? erre már Marcus se tudja a választ* | |
| | | Memnun Tari
| Tárgy: Re: New Freya városi könyvtár Hétf. Dec. 22 2008, 22:05 | |
| *Mem szórakozottan hallgatja Marcus monológját. A fiókokból érdekes dolgok, füvek, szárított növények kerülnek elő. Már előre látni, hogy nem akármilyen tea készül. A lány rutinosan tépkedi, morzsolja az alapanyagokat és nagy ívben szórja a teafőzőbe. Még dúdol is magában, azután felteszi a vizet forrni és hirtelen megfordul, mélyen a férfi szemébe néz.* - Ha nem embertársaival, hát kikkel, mégis mikkel szokott beszélgetni? *Mem szégyenlős, gyakran süti le a szemét, de örökké kíváncsiság csillog benne. Most elkerekedett szemekkel, átható pillantással pásztázza az idegen lélektükreit. Valamiért úgy érzi nincs mitől tartania. Lassan visszahúzódik, hátát a konyhaszekrénynek dönti.* - Láthatja, hogy nem vagyok egyedül. Mindig van aki betévedjen, aki menedéket vagy válaszokat keressen a könyvek között. Na látja, a könyvek valóban jó társaság. *A teavíz sípolni kezd, a lány gyorsan lekapja a tűzről és leönti vele a szűrőbe kevert növényeket.* - Tessék, üljön csak le, még forró, várni kell. | |
| Tárgy: Re: New Freya városi könyvtár Hétf. Dec. 22 2008, 22:09 | |
| *Kicsit oldalra dönti a fejét*-Mostanába nem volt időm beszélgetni csak munkaügybe néha eléggé fárasztó tud lenni de megszokja egy iodő után az ember*mondja és leül*-Hát lehetséges de gondolom nem is lát egész nap embereket ténleg mennyien szoktak ide jönni?*kérdezi kiváncsian. Nem tudja pontosan hiszen nem szokott könyvtárba menni arra nincs nagy ideje főleg így nyomozás meg éjszakázás közbe*-A könyv néha jó társaság. Akinek van rá ideje*mondja egy kissebb mosollyal miközbe lenéz a teára*-köszönöm*mondja egy kissebb biccentéssel miközb csende ül könyökét kicsit előre támasztva kiegyenesedve a széken*-Nemtudom én mostanába megszoktam a magányt mondjuk úgy nem kell vigyáznom másra csak magamra viszont mindennek megvannak az árnyoldalai is* | |
| | | Memnun Tari
| Tárgy: Re: New Freya városi könyvtár Hétf. Dec. 22 2008, 22:21 | |
| *Fogja a saját csészéjét és ő is helyet foglal Marcus-szal szemben. Valahogy nem így képzelt el egy fejvadászt. Ő úgy tudja a fejvadászok munkájához nem mindig tapad vér és a megbizatásaik se kell, hogy rosszindulatúak legyenek mármint a keresett személy testi biztonságát nézve. De persze ő naiv, erről árulkodnak még a szemei, viselkedése pedig híven tükrözi a tényt, hogy minden szilárdsága ellenére is burokban nevelkedett.* - Ha jól megy a dolog egy nap ketten hárman is betérnek. *Közli némileg szomorúan, de azonnal fel is villanyozódik.* - De vannak terveim. Rendezvényeket, akciókat szeretnék szervezni majd a közeljövőben. Egyelőre nincs pontos képem róla, de egy könyvtár nem csak a könyvek otthona, hanem amit képviselnek: a kultúra, tudás, szépség, művészet. *A lány lelkesen belekortyol a teába, de ki is köpi. Nem a teával van a gond, az gyógyír mindenre, de nem figyelt oda és jókorát hörpintett a még forró nedűből. Most erősen köhög és egyszerre vörös a szégyenkezéstől és a nevetéstől. Leforrázta a torkát, de attól még nem tudja nem észlelni a helyzet komikumát.* - Egy pillanat. *Nyögi és kifut a kis fürdőhelyiségbe. Fél liter hideg víz leeresztése után még mindig a mosdóra támaszkodva, a fördőből hallatszik vékony, dallamos, jelenleg kissé megviselt hangja.* - Miért egy fejvadászt béreltek fel a keresésére? | |
| Tárgy: Re: New Freya városi könyvtár Hétf. Dec. 22 2008, 22:49 | |
| *Elmosolyodik*-Lesznek azok többen is remélem*mondja bíztatóan de úgytűnik a nő már vissza is nyerte a jókedvét legalábbis az arca erről tanúskodik, és Marcus csaj bólogat a szavakra*-Nem mondom szép tervek remélem meg is sikerül őket valósítani*mondja mosolyogva, bár ő maga sajnos nem igen szokott foglalkozni az ilyennel de attol még értékeli a szépet. Lehet azért mert sok a roszs és a csúfság ki tudja, amikor viszont a nő félre nyel kicsit megijed*-Hmm jól van*kérdezi közbe próbálja hátba veregetni a nőt bár úgytűnik forrázásnál nem igen inkább követi majd megáll az ajtóba*-Biztos ne....*kérdezné de már úgytünik a nő hűtti is a torkát*-Hmm ez jó kérdés. Talán azért mert egyszerü városőrök nem mernek már bemenni a belsőbb területekre. Tudja félltik azért magukat és egy ember elvesztése még mindig nem olyan mintha egy őrbanda hagyná ott a fogát. MErt ők mindig csoportba járnak. Mi egyedül. És néha olcsóbbak vagyunk*mondja* | |
| | | Memnun Tari
| Tárgy: Re: New Freya városi könyvtár Hétf. Dec. 22 2008, 23:03 | |
| - Nem túl sokra becsülheti magát, Marcus. Úgy beszél, mintha áru lenne, és nem is túl érdekes vagy értékes. *Annak ellenére, hogy valóban elgondolkodtatja a saját kifejtése és határozottan kíváncsi a reakcióra egészen tárgyilagos a kijelentése. Közben persze a leforrázást tovább tetőzi. Miközben azon elmélkedik, hogy miért kapott két ütést a hátára, melyet szerencsére némileg felfogtak hosszú fonatai, azok már kiszabadulnak és megmártóznak a hűs vézben.* - Ahh! *Mem feljajdul, majd lerogy a kád szélére.* - Jobb lesz ha ide hozza a teáját, ha inni akarja, mert én már meg nem mozdulok. *Felsóhajt, de ez kisebb rekedtes kacajba fullad. Szép arca most nagyon idősnek tűnik, holott fiatal. Valóban fájhat a magány, főleg, ha bűntudattal párosul. Már épp a nyelvén lenne a kérdés, hogy talán neki is szolgálatot tehetne, de most minden érzésen és akaraton túl valami nem engedi szóra nyílni cseresznyeszín ajkait. A ki nem mondott kérdés válaszára vár.* | |
| Tárgy: Re: New Freya városi könyvtár Hétf. Dec. 22 2008, 23:10 | |
| *Elmosolyodik*-Csak egy árny vagyok az éjszakába valahol feltünök valahol meg lehet eltünök örökre. Nem fognak rám emlékezni de az élet már csak ilyen *mondja miközbe kitekint az ablakon bele a mély éjszakába*-Néha úgy érzem ez az otthonom, a sötétség és a magány*mondja bár régen még családja volt de most minden szertefoszlott legalábbis úgy érzi, amikor viszonta nő lerogy a kád szélére ő kicsit közelebb megy majd óvatosan megfogva a karját feljebb húzza*-Ne beszéljen butaságokat *mondja kicsit mosolyogva bár nem tudja mi lehetett a valódi baj. Van valami különös s nőn de nem tudja mi, ha engedi vissza kisérni az asztalhoz ott persze segít leülni is de kérdő tekintete még mindig páztázza*-Nem egésséges igaz?*kérdezi közbe leül vele szembe*-Látom hogy valami baj van, talán légézés?*kérdezi lágy hangon* | |
| | | Memnun Tari
| Tárgy: Re: New Freya városi könyvtár Hétf. Dec. 22 2008, 23:22 | |
| - Nem vagyok egészséges, de nem tudom mi az, sosem voltam az. *Őszinte, bár kissé csúfondáros mosoly kíséri szavait. Erősen kapaszkodik a kádba, főleg amikor Marcus hozzá lép, de hagyja magát felsegíteni és a kis konyhába vezetni.* - Bár most inkább vagyok szerencsétlen, mint beteg. *Sóhajt fel utalva a leforrázásra, majd a vizessé lett hajvégeire. Felpillant az arcába és jól megnézi magának. Borzasztó érzés ilyen letörtnek lenni egyfolytában, ez a fejvadász itt még rettentő magányos is.* - Tudja, én nem fogom elfelejteni...*Egy pillanatig komolynak tűnik, de némi köhécselés után hozzá teszi.*...annyira kevesen járnak erre, hogy nem kell megerőltetni a memóriámat. *Megfogja a kezét.* - Nehogy már komolyan vegyen! Nagyon kedves volt velem, mások nem szeretik a gyengeséget, nem túl előnyös. *Újabb csúfondáros grimasz, elengedi a férfi kezét és feláll.* - Kérem értesítsen, ha bármit megtud az ügyről...vagy ha esetleg egy fekete hajú, tizenéves fiúcska nyomára akadna. A neve Belor, az öcsém. *Teszi hozzá szégyenlősen és kifelé tereli a férfit.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: New Freya városi könyvtár | |
| |
| | | | New Freya városi könyvtár | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|