Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FőoldalKezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

DarkHeadler Kápolna

Go down 
+8
Chasity Vise
Santicor Ravenhood
Samael
Salvador De Muerte
Cressida Coleridge
Dorien Atya
Marcus Zendor
Uriel
12 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
SzerzőÜzenet
Gabriel Angelicocadu
Angyal-fényhozó
Angyal-fényhozó
Gabriel Angelicocadu

Hozzászólások száma : 434
Registration date : 2008. Aug. 13.

Character sheet
Támadó erő:
DarkHeadler Kápolna - Page 3 Left_bar_bleue220/410DarkHeadler Kápolna - Page 3 Empty_bar_bleue  (220/410)
Életerő:
DarkHeadler Kápolna - Page 3 Left_bar_bleue300/380DarkHeadler Kápolna - Page 3 Empty_bar_bleue  (300/380)
Tapasztalati pont:
DarkHeadler Kápolna - Page 3 Left_bar_bleue0/90DarkHeadler Kápolna - Page 3 Empty_bar_bleue  (0/90)

DarkHeadler Kápolna - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Idegen   DarkHeadler Kápolna - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 23 2008, 19:48

*teljesen belemerül az imába így meg sem hallja a lépteket. Talán nem is figyel rájuk. Hiszen elvileg a templom egy szent hely. Vagyis ide nem sok jönnek kaszabolni. De amikor megszólítják arra már reagál. Hirtelen kinyílnak a szemeit amit a férfi nem láthat. Már jelét nem adja, hogy meglepték. Még nem fordul meg nem fejezte be az imát. Ismét lecsukja a szemét és befejezi amit elkezdett. Majd lassan feláll és megfordul. Kicsit késve bár de legalább válaszol. Már a hangból is megállípathatta, hogy férfi az illető. De így már biztos lehet benne, hogy nem csak szórakozik valaki azzal, hogy elváltoztatja a hangját.*~Nem igaz! Itt csak férfiek élnek. Bár magán a bolygón is több férfi van szerintem mint nő.~*Gondolkozik is, ugyan csak fejben de elhúzza a szaját.*-Üdv...*Ő sem tartja szükségesnek a hosszú illedelmes köszönést. Ennyi pont elég.*-Én sem hittem volna, hogy hajnal tájban másnak is eszébe jut templomba jönni.*A hangsúj cseppet sem kedveskedő vagy közvetlen. Annál inkább távolságtartó és rideg. Még erősítenek ezen az érzésen a szürkéskék szemei. *-Ide? Nem... templomba és imahelyre igen. Előfordul...*Bólint egyet a mondanfójához. Ez nem titok elég sokan járnak templomba. Azonban Gab nem szokott gyónni az nem az ő reszortja. A papokban sem bízik meg. Azok is csak emberek ki tudja mikor árulják el a hívőket, az életükért cserébe.*-És maga mindig hajnal tájban jár ide? Ilyenkor veszélyes kint járkálni... Nem mondták még?*Szemtelenül nyers kérdésre sikeredd ez is. Mintha a férfi egy taknyos zöldfülű lenne vagy egy gyerek. Igazán lekezelő tud lenni a nő. Főleg ha megzavarják az imájában... és ráadás azt egy férfi teszi.*
Vissza az elejére Go down
Marcus Zendor
Ember-Fejvadász
Ember-Fejvadász
Marcus Zendor

Hozzászólások száma : 182
Registration date : 2008. May. 04.

Character sheet
Támadó erő:
DarkHeadler Kápolna - Page 3 Left_bar_bleue150/220DarkHeadler Kápolna - Page 3 Empty_bar_bleue  (150/220)
Életerő:
DarkHeadler Kápolna - Page 3 Left_bar_bleue180/260DarkHeadler Kápolna - Page 3 Empty_bar_bleue  (180/260)
Tapasztalati pont:
DarkHeadler Kápolna - Page 3 Left_bar_bleue12/65DarkHeadler Kápolna - Page 3 Empty_bar_bleue  (12/65)

TémanyitásTárgy: Re: DarkHeadler Kápolna   DarkHeadler Kápolna - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 23 2008, 19:57

*Nem nagyon zavarja hogy a nő nem fordul meg zonnal addig ő is a gondolataiba merülve nézelődik majd amikor megfordul és beszélni kezd hallgatja mélykék szemeivel figyeli az arcmozdulatokat mimikákat minden mozdulatot*-Szerintem ezen a helyen édes mindegy mennyi az idő a nap nagyrésze úgyis egyformán borús. Mindig is az volt ezen már nem fog változtatni senki*mondja egy apró mosoly kiséretébe bár ez csak magabiztosságot sugall meg egy kis keserüséget mint kedvességet közbe lassan oda megy és meggyújt egy gyertyát álltalába csak 1 embernek gyújt egykori tanítójának most is azt teszi majd a nő felé fordul*-Mint mondtam nem válogtaom meg mikor jövök ki álltalába ilyenkor van egy kis időm magam nem félem az éjszakát ismerem akárcsak a nappalt vagy a vidéket,*mondja mosolyogva magabiztosan majd nekidől a falnak és lehunnya a szemeit majd halkan felnevet, nem a nő szavain csak a hangulata így hozza*-Ilyenkor veszélyes? Itt mindig veszélyes maga az élet is az de meg tudom magam védeni*mondja teljesen nyugodt hangon*
Gabriel Angelicocadu
Angyal-fényhozó
Angyal-fényhozó
Gabriel Angelicocadu

Character sheet
Támadó erő:
DarkHeadler Kápolna - Page 3 Left_bar_bleue220/410DarkHeadler Kápolna - Page 3 Empty_bar_bleue  (220/410)
Életerő:
DarkHeadler Kápolna - Page 3 Left_bar_bleue300/380DarkHeadler Kápolna - Page 3 Empty_bar_bleue  (300/380)
Tapasztalati pont:
DarkHeadler Kápolna - Page 3 Left_bar_bleue0/90DarkHeadler Kápolna - Page 3 Empty_bar_bleue  (0/90)

TémanyitásTárgy: Önbizalom   DarkHeadler Kápolna - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 23 2008, 20:09

-hmm*A nő egy pillanatra elgondolkozik majd mosolyogva lehajtja a fejét. Mintha egy kisgyerek győzködné arról, hogy a télapó igen is létezik. Ő pedig már nem tuda mit csinálni csak mosolyogni és megsimogatni a fejét egy olyan lány mondattal, hogy " Rendben... Menj játszani".*-Magabiztos szavak...*Csóválja meg a fejét és a mondat is halkra sikerül bár az üres tér felerősít minden hangot. De a következőkre felemeli a fejét és kicsit a hangját is.*-Az ilyen hozzá állás sokszor nem vezet jóra!*Mondja és elindul a padok közett. Elkezd sétálgatni, mintha egy rúdon táncolna oldalra kitezsi a kezét. Ez teljesen ellentmond eddigi viselkedésének, hangsúlyának, és szemeinek. Amiket hiába figyelt a férfi nem sok érzelmet tükröztek.*-De igaza van! Az élet vezsélyes... de ha valaki magányosan járja az utcákat...*Ezúttal inkább laza és játékos a hangja. Mi történt hirtelen? Mi ez a hangulatváltozás? Talán nem az csupán játék. Játék... szórakozás... Élvezi? Igen.*~Férfiak... és a harc... megtudnak lenni nélküle?~*-Elmondaná a nevét? HA már így megzavarta az imámat!*Fordul vissza és ismét ugyan az a flegma, sértő lekezelő hangnem mint az előbb. ÉS ismét az a fagyos hideg arc. Bár MArcus nem tudhatja, hogy az előbbi egyensúlygyakorlat közben vajon milyen fejet vágott be.*
Marcus Zendor
Ember-Fejvadász
Ember-Fejvadász
Marcus Zendor

Character sheet
Támadó erő:
DarkHeadler Kápolna - Page 3 Left_bar_bleue150/220DarkHeadler Kápolna - Page 3 Empty_bar_bleue  (150/220)
Életerő:
DarkHeadler Kápolna - Page 3 Left_bar_bleue180/260DarkHeadler Kápolna - Page 3 Empty_bar_bleue  (180/260)
Tapasztalati pont:
DarkHeadler Kápolna - Page 3 Left_bar_bleue12/65DarkHeadler Kápolna - Page 3 Empty_bar_bleue  (12/65)

TémanyitásTárgy: Re: DarkHeadler Kápolna   DarkHeadler Kápolna - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 23 2008, 20:23

*Látja a fejcsóválást és a mondatot is bár nem sértődik meg rá nem az a fajta ember ő*-Nem magabiztosak bár nem az az elesett fajt vagyok, ez is tény*mondja teljesen normál hangnembe nem használja a gúnyos hangnemet ehejett mintha szélcsend lenne. Teljes nyugodtsággal beszél a nőnek miközbe szemével a templom belsejét páztázza*-Eggyelőre még a hozzáállásom nem kevert bajba sőt megmentett sokmindentől mint mondtam tudok magamra vigyázni*mondja még mindig a teljes magabizosság nemébe. Nem tudni hogy mitől ilyen talán a múlt árnyéka teszi ezt vagy valami más de most ilyen közbe szemével végig kiséri Gabriel útját*-Akkor még veszélyesebb de azt hiszem nem cak én vagyok egyedül vagy talán jött valaki önnel?*kérdezi hátát a falnak vetve még mindig, hát igen az élet egyedül veszélyes de MArcusnak mégis egy olyan ember beszél aki maga is magányosan jár-kel? az imára elmosolyodik*
-Nem szakítottam félbe maga állt fel a maga akarata volt tehát maga szakította félbe, tudtommal nem kénszerítettem*mondja egy enyhe mosollyal*-Amúgy MArcus. Marcus Zendor*mutatkozik be közbe kicsit eligazítja magán a kabátot*-RÉgóta él Freyyaba hogy ennyire tisztába van a veszélyeivel?*kérdezi mivel ő tudja hogy veszélyes nem kell bemutatni elvégre gyerek kora egy jó részét itt élte le aztán történt hogy árva lett és tanítójával elindultak a hosszú útra a pusztaságba azóta nem igen járt ithon de mikor megjött nem csalódott. A város pont olyan mint mikor elment vagy rosszabb lett az elmult évek alatt? A rosszabb rosz kifejezés inkább Sötéttebb lett. Sötétebb lett a város ez immáron biztos és Marcus se tudja mikor áll meg a sötétség*
Gabriel Angelicocadu
Angyal-fényhozó
Angyal-fényhozó
Gabriel Angelicocadu

Character sheet
Támadó erő:
Életerő:
Tapasztalati pont:

TémanyitásTárgy: Fintor   DarkHeadler Kápolna - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 23 2008, 20:46

*Pont ezért mondja mert tudja, hogy egyedül milyen pocsék.*-Nem ezt nem mondhatom el magamról.*Fordul el ismét, hogy azon a soron végigmenjen ahol tartott majd a végén leugrik és megfordul. Nem hitte volna, hogy a férfi képes is nyugodt maradni. A regtöbbek már rég felszólaltak volna a hangsúly miatt. ÉS Gab ezt kimondhatatlanul élvezni szokta. Ez egy védekezés is felőle meg egyben jó móka. Ha valaki felhúzza magát, megtalálta a gyengepontját és onnantól szabad a sértegetés. Az illető mindenre harpni fog. Sokszor harc ennek a vége és így biztosan Gab győz. Hiszen dühből harcolni a legnagyobb oktalanság a világon. Minnél később tudja a vele szebeállót felhúzni annál szimpatikusabb neki az egyén. Tiszteli azt aki meg tudja tartani az önuralmát. Na Gab az akit még szinte senkinek sem sikerült kihozni a sodrából. Kivéve egy szőke kislányt. Rá azonban nagyon mérges lett. Az okos kis bestia ugyan azt csinálta amit ő. Ízlelgette a gyengepontját. Talán tőle leste el a viselkedést? És azonnal megtanulta? Igen minden bizonnyal így volt. A következőkre elmosolyodik halványan inmár a férfi felé.*-Igen... Így is lehet nézni*Mivel az ő nevét nem kérdezték nem fog bemutatkozni. Legalábbis még. Nincs kedve és amúgy sem túl illedelmes.*-Nem... nem régóta... De már tapasztaltam, hogy nem egyszerű hely ez sem. Jó sok a szűk utcácska. *A következőt felemelt hangsúlyban mondja.*-Nem gondolja?*Most máshonnan jön a puhatolózás.*-Elég nyamvatt kis város...*Húzza el a száját, a hangja ezúttal is tele van gúnnyal. *-Bár ez az egyetlen a bolygón tapasztalataim szerint. Így nem is lehetne más...*MOst ezt nem gondolja komolyan de kíváncsi, hogy mivel lehet felhúzni a férfit.*
Marcus Zendor
Ember-Fejvadász
Ember-Fejvadász
Marcus Zendor

Character sheet
Támadó erő:
Életerő:
Tapasztalati pont:

TémanyitásTárgy: Re: DarkHeadler Kápolna   DarkHeadler Kápolna - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 23 2008, 20:58

*Csak nyugodt tekintettel nézi ahogy a nő végig megy a soron majd elégedetten bólint, nem az a fajta férfi akit ki lehet hozni a sodrából álltalába neki szokott ez sikerülni, ahhoz hogy valaki felbosszantsa MArcust nagyon jónak kell lennie és a lelkébe kell bele látnia, a nő viszont még nem ilyen így csak nyugodt figyelemmel figyeli őt*-A város? Az nyamvatt és már sok ember nyughelye de a külvilág mégrosszabb ennél bizotnságosabb helyet nem talál bár ez is csak álca, mindig is lesznek eltünések lehet a következő áldozat maga vagy én*mondja és halkan felnevet*-Pár hete?hmm nem monodm akkor valószínüleg teljesen ismeri a környéket a legtöbb peremvidééki is így jön a városba egy hónap mulva a nagy részüknek már nyoma sincs. Szerintem még nem ismeri a veszélyt ami itt jöhet. MErt amit még eddig látott az csak a város köszöntője még nem merült el a belső fertőbe*mosolyodik el most elég nyugodt nemrég számoltak fel az ismerősével egy egész bűnszövetkezetet azok a disznók még mindig égnek*-de legalább megtanulta a legfontosabbat azt hogy este ne mozogjunk bár ahogy látom maga nem tartja be*dönti meg enyhén balra a fejét*
Gabriel Angelicocadu
Angyal-fényhozó
Angyal-fényhozó
Gabriel Angelicocadu

Character sheet
Támadó erő:
Életerő:
Tapasztalati pont:

TémanyitásTárgy: Szemek   DarkHeadler Kápolna - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 23 2008, 21:20

*Hmm... milyen vidító, hogy végre egy ember aki nem húzza fel magát rögtön az első mondat után. Gab szája enyhe mosolyra húzódik a válasz után és előre sétál a padok mellett. A kezét lassan végighúzza a poros felületen.*-Nem olyan fából faragtak, hogy egy hónap után eltűnjek. Ilyenekben ne reménykedjen. Ami meg az alvilágot illeti... Biztos, hogy nem merültem el benne... ÉS nem uram én nem állítottam, hogy ismerem a várost. Csupán az eddigi véleményem mondtam el a helyről.*Válaszol nyugodt hangnemben de nem néz Marcusra. A kezeit nézi ahogyan végighúzza a fapadon, hosszú csíkot húzva maga után. Aztán tőle hirtelennek számító mozdulattal-ami másnál is csak lendületesnek tűnik- Marcusra néz. És különös éles fény csillan meg a szemébe. Aztán apró mosolyra húzódik ismét a szája.*-Este? De uram... Hiszen már hajnal van...*mondja vidám szinte már csevegő hangnemben. Az előbbi gúny minden nyoma nélkül. És ekkor végre elér az utólsó padig.*-Ezek szerint maga idevalüsi. VAgy régebb óta él itt. Nem de?*Ismét komoly hűvös váltás. Még minidg tartószkodó csak néha villantya meg vidám barátságos oldalát. Micsoda kiváltság ez is, hogy ennyit elértek nála. Lassan fenéz az egyik színes ablakra ami egy angyalt ábrázol.*-Ilyenkor olyan mintha tényleg élne...*Jegyzi meg szinte csak magának. ÉS csak ugyan olyan. Ahogyan a hajnali napfény rásüt lelvágja a fényt ami darabokra hullva világítja be a templom egy kisebb részét. Így olyan mintha mennyei fény venné körül és legfőképp... mintha mozogna.*
Marcus Zendor
Ember-Fejvadász
Ember-Fejvadász
Marcus Zendor

Character sheet
Támadó erő:
Életerő:
Tapasztalati pont:

TémanyitásTárgy: Re: DarkHeadler Kápolna   DarkHeadler Kápolna - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 23 2008, 21:30

-Egy szóval sem mondtam nem szokásom mások megítélése*mondja egy kissebb mosollyal majd leül az eggyik padra de csak a szélére és onnan nézi tovább a nőt és hallgatja amit mond*-Mindenesetre a véleményünk eggyezik*mondja nyugodt hangon majd kinéz az ablakon csakugyan látja a hajnal legelső sugarait*-Igaz*mosolyodik el miközbe kifelé néz az ablakon*-Akkor már régóta vagyok kint nohát nem is gondoltam volna hogy ilyen gyorsan pereg az idő bár megvallom nem hiszem hogy sokkal nagyobb lesz a világosság. A városnak nem szokása a fény be engedése*mondja kicsit elhúzva a száját dehát már megszokta közbe cask bólint Gabriel-nek*-Az voltam. Mondjuk úgy hogy itt születtem és valószínüleg itt is fogom bevégezni*mondja mosoylogva*-Gyerek korom egy részét itt töltöttem aztán a pusztaságot jártam elég messzire eljutottam láttam pár dolgot ebbe az évbe értem vissza a városba*mondja komoly hangon madj az angyalt figyeli*-Hmm csak a fény teszi. De igen valóba olyan*mosolyodik el*~ha valóba lennének nem engednék hogy ilyen dolgok történjenek~*megrázza magába a fejét*
Gabriel Angelicocadu
Angyal-fényhozó
Angyal-fényhozó
Gabriel Angelicocadu

Character sheet
Támadó erő:
Életerő:
Tapasztalati pont:

TémanyitásTárgy: Angyalok...   DarkHeadler Kápolna - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 23 2008, 21:46

*A nő meglepődik a hirtelen őszinteségen. Meg, hogy a férfi elmondja rövid élettöténetét.*-Mostanába semmi sem tűl fényes...*Ezt képletesen és szó szerint is lehet érteni. gab pedig mind a két félt gondolja.*-Bevégezni?*Kérdi és megvillan a szeme sarka.*-Ohh hát ezen könnyen segíthetünk.*Vigyordik el, bár látszik nem gondolja komolyan. Egyrészt mert nincsen gyilkolós kedvében , másrészt meg egy templomban vannkak.*-Igen csak a fény...*Mondja fágyolos hangon.*-Maga hisz az angyalokban? Ezek szerint nem...*Válaszolja meg magának a kérdést.*-Tudja...*Egy pillanatnyi hatásszünetet tart majd hümmög egyet. Fenekét a pad elejének dönti és az abalakot nézi.*-Egyszer találkoztam egy kislánnyal...Meggyőződése volt, hogy az angyalok léteznek. Nem tudtam meggyőzni az ellenkezőjéről.*Lassan elmosolyodik, a férfinak oldalt van így az kicsit láthatja. Szemei most kölönösen meleg csillogást vesznek fel. Ritka, hogy így látni a nőt.*-Azt vallotta, hogy a szülei amikor meghaltak angyalok lettek. ÉS annak köszönheti, hogy még él... Különös egy teremtés volt. Sokáig tartott még megtört a jég és őszintén tudtam vele beszélgetni. Furcsa álarcot vett fel. Nem olyan mint a legtöbben. Mindenkivel más volt... éppen ahogy a helyzet kívánta... azt hiszem így védekezett. Elérhetőnek tűnt... de még sem volt az. Éserre csak akkor jöttem rá amikor tényleg megynyilt.*Lágy mosoly kerül az arcára ahogyan felidézi a szőkeséget.*~Sajnos elhagytam...~*Gondolja magában.*~De jobb, hogy nem hoztam magammal...~
-Remélem igaza van...*ÉS ezzel a mondattal ki is zökkentette magát az ábrándokból. Az előbbi csillogás eltűnt a szeméből. Zavarában pedig a férfira nézett egy apró mosollyal és oldalra biccentette a fejét. Aztán visszafordult és elindult az ellenkező irányba. Azt mondják, hogy a mosoly az egyik legjobb fegyver, hogy elrejtsük magunkat vagy egy zavart helyzetből kimeneküljünk. Ezt Gab is tudja... de nem tudatosan használja. Ellentétben a kislánnyal akivel találkozott.*-Magának esetleg van gyermeke?*Kérdezi kicsit személyeskedőre váltva a témát. De nem mondhatni, hogy kedves a hangsúly. Inkább közömbös... bár érdekli a dolog de ezt nem mutatja.*
Clyde
Vadász
Vadász
Clyde

Hozzászólások száma : 292
Registration date : 2008. Aug. 19.

Character sheet
Támadó erő:
Életerő:
Tapasztalati pont:

TémanyitásTárgy: Re: DarkHeadler Kápolna   DarkHeadler Kápolna - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 23 2008, 21:55

*Tegnap a temetőben járt, ma a kápolnát nézi ki magának, s mint tegnap is tudta, hogy miért megy a temetőbe, azt is tudja, hogy most miért jön ide. Pár nappal ezelőtt, mikor a bányában járt, egy nagyobb összegért, a zsákban, ami most a hátára van kötve, ahol a pénz volt talált még egy furcsa tárgyat is, és azon, mintha egy templom rajza lenne, a napén és a holdén kívül.
Belépve a kápolnába úgy tervezte, hogy majdnem minden zugot megnéz, hátha megtalálja a rajzokat valahol. ezt meg is tenné, de két ember már bent tartózkodik a helységben, még ha nem is számított rá, hogy ilyen korán lesz bent valaki, így nem kezdheti a keresést, mert azok biztosan rákérdeznének, hogy mit keres. Ha valamit hazudna el se hinnék, és faggatóznának, aminek pedig nem lenne jó vége. Mikor közelebb ér, csak akkor veszi észre, hogy az egyik embert ismeri is, Gab az, de a férfit még életében nem látta. Ha már bejött, nem fog úgy elmenni, hogy nem csinált semmit, ezért inkább odamegy hozzájuk és köszön, aztán majd alakulnak valahogy a dolgok biztosan.*-Jó reggelt!*Ahogy eltervezte köszönt is, majd a férfi felé fordulva bemutatkozik neki.*-Gary Smith.*Kezét nem nyújtjta, soha nem szokta, nem azért, mert bunkó, hanem mert nem bízik meg általában senkiben. Ezután Gabhoz fordul.*-Mikor mentél el a romvárosból a múltkor?*Teszi fel a kérdést egyszerű hangnemben, nem úgy, mint aki hiányolta volna, de nem is úgy, mitha nem akart volna vele összefutni.*
Marcus Zendor
Ember-Fejvadász
Ember-Fejvadász
Marcus Zendor

Character sheet
Támadó erő:
Életerő:
Tapasztalati pont:

TémanyitásTárgy: Re: DarkHeadler Kápolna   DarkHeadler Kápolna - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 23 2008, 21:58

-Semmi és soha nem is volt, de ha engem kérdez nem is lesz*mondja majd elővesz egy laposüveget a belső zsebéből szép lassan felnyitja majd belekortyol egy kicsit össze rándul az arca majd az üveg vissza is kerül oda ahol volt közbe a férfi elmosolyodik*-Nem ölök nőket*mondja teljes komolysággal ezzel talán el is árul valamit magárol a követekző kérdés igencsak váratlanul éri*-Én? *kicsit csendbe marad végül megrázza a fejét*-Nem hiszek*mondja komoly hangon egy kicsit el is mosolyodik de közbe észre veszi a nő mosolyát is közbe hallgatja a kislánnyal való találkozást*-És mi történt vele? Amúgy hogy hívták?*kérdezi kis kiváncsisággal miközbe lassan neki támaszkodik a padnak így már teljesen ül persze átgondolja amiket hallott a titokzatos kislányról aki hisz az angyalokba közbe figyeli Gabriel-t látja mintha valami megváltozott volna ezen csak kicsit elmosolyodik ő is a kérdésre bólint*-Még nincs de nemsokára megszületik*mondja egy ábrándos pillantással lehet ő miatta is hagyott fel a gyilkolással bár tudja hogy ennek sose lesz vége mert ez az örök körforgás. A gyenge meghal az erős életbe marad*-Netán magának van.? Ténleg nem is tudom a nevét*mondja de ekkor érkezik meg egy másik férfi akit szintén nem ismert mivel bemutatkozik ő is így tesz*-Marcus Zendor*mutatkozik be majd hallgatja a másik kettő közötti beszélgetést*~hm nicsak itt ismerősök találkoznak~
Gabriel Angelicocadu
Angyal-fényhozó
Angyal-fényhozó
Gabriel Angelicocadu

Character sheet
Támadó erő:
Életerő:
Tapasztalati pont:

TémanyitásTárgy: Regen látott ismerős   DarkHeadler Kápolna - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 23 2008, 22:19

-Lea...*Mondja ki egyszerűen a nevet majd hallgatja a férfit. Elmosolyodik azon, hogy a férfinak gyereke fog születni.*-Hogy nekem? Nem nincs...*Azt nem teszi hozzá, hogy volt csak az ő hibájából meghalt. Erre nem szívesen emlékszik vissza.*-Gabriel...*Mondja egyszerűen igen már itt volt az ideje a bemutatkozásnak. ÉS ekkor toppan be valaki. Gab arcára félmosoly kerül de csak fél szemmel néz Garyra.*-Nicsak! Hmm... most nincs okod nyavajogni... egyszerre két embert is láthasz...*Veszi fel a tőle megszokott gúnyos hangnemet ismét. A kérdésre válat rándít.*-Amikor jónak láttam... így figyeltek ti? Észre sem vettétek? Jó kis gyilkosok mondhatom...*Nem nehéz kitalálni, hogy Alaster és GAry is az. A kis mosoly még minidg nem tűnik el az arcáról. A szeme ugyan hideg de az arckifejezése mindent elárul. Magabiztosságot és gúnyt sugall a férfi felé. Szeret vele csipkelődni... bár még csak kétszer találkoztak. A nagyokos azt mondanák, hogy ttkon vonzódik hozzá. ÉS azért nem képes visszafogni magát. Hmm... talán van benne valami. Viszont a fő ok, hogy szeret az emberekkel szórakozni. ÉS Gary-t egyszer egy pillanatra sikerült kihozni a sodrából. Persze ez egyszerű emberi érzés és mindenkinek van gyengepontja. Úgylátszik a férfi nem kedveli ha lányokra használt jelzőkkel illetik. De melyik pasi igen?*-Egyépként örülök, hogy újra látlak...*Mondja enyhe gúnnyal de látszik tényleg örül. *-Ezek szerint nem haltál meg a fogadóban... *felsóhajt és az égre néz.*-Üdítő...*Cinikus hangja csak úgy visszhangzik a helyiségben.*
Clyde
Vadász
Vadász
Clyde

Character sheet
Támadó erő:
Életerő:
Tapasztalati pont:

TémanyitásTárgy: Re: DarkHeadler Kápolna   DarkHeadler Kápolna - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 23 2008, 22:45

*Még befelé jövet, éppen elcsípi a nevet, amelyből, csak tippelni tud, hogy a kislányról van szó, akivel régebben találkozott a bányánál. A férfi nevét memorizálta, már nem fogja elfelejteni, talán még találkoznak, vagy esetleg szüksége lesz a névre valamire. Mikor azonban a nőt hallotta szólni, majdnem most is elöntötte az ideg, de visszafota magát.*-Köszönöm az észrevételt.*A két emberrel kapcsolatban.*-És nemszokásom nyafogni, erről leszállhatnál már.*Néz rá felvont szemöldökökkel, cseppet idegesíti már Gab efféle beszólásai.*-Nem, nem vettük észre, mert nem figyeltünk, és nem is nagyon foglalkoztattál minket. A gyilkoláshoz ennek pedig semmi köze, a romvárosnál nem kellett attól tartanom, hogy te megölsz.~Nem is tudnál...~*Ezeket már magában mondja ki, pedig a lány szemébe is megmondhatná, vajon mit tenne? Nem derül ki. Neki eddig valahogy még nem tűnt fel a nő alakja, mert nem azt nézte, hanem a fegyverzetét.*-Én is, bár nem számítottam, hogy egyáltalán lesz itt valaki. És nem azért, mert társaságot kerestem.*Teszi gyorsan hozzá.*-Már mondtam, de lehet, hogy nem neked. Nem szokásom meghalni.*Mondja komoly hangon, s ez így is van, még egyszer se fordult elővele, hogy meghalt volna.*-Az előbb hallottam, hogy említesz, egy Lea nevet. A kis Leonieről beszéltél?*Kérdezi, majd Marcusra néz, aztán vissza Gabra.*-Ti mit csináltatok itt? Megzavartam valamit?*Kérdez két újat szemöldök összehúzva, nagy kíváncsian, természetesen semmi rosszra nem gondol.*
Marcus Zendor
Ember-Fejvadász
Ember-Fejvadász
Marcus Zendor

Character sheet
Támadó erő:
Életerő:
Tapasztalati pont:

TémanyitásTárgy: Re: DarkHeadler Kápolna   DarkHeadler Kápolna - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 23 2008, 22:57

*A férfi elmosolyodik*-Értem, hát majd lesz bár ezen a világon elgondolkoztató hogy érdemes e gyereket nemzeni*mondja komoly hangon, most nem igen szólal meg hiszen a másik kettő remekül elbeszélget addig ő előre sétáll az oltárhoz majd felnyitja a szent könyvet idegesen lapozgat benne egy pillanatra megáll majd becsukja a vasfeldeles könyvet*~éppen olyan mint a másik, a Halál....~*gondolja de nem fejezi be a gondolatot ehejett egy pillanatra körbe néz megvan amit keres szenteltvíz ez kell neki reméli hogy nem figyelik eggyáltalán nincs kedve magyarázatot adni erről de mivel megjárta a Grincore-t még régen tud egysmás dologról*~persze biztosan. 3 parancs. Kövesd a nyomokat, találd meg őket, szegezz fényt a sötétség ellen. Ez volt a parancsolat~*gondolja majd felnéz a mennyezetre mintha valami jelre várna bár most a többieknek háttal van reméli még mindig nem figyelik. leveszi a bőrkabátot magárol majd félre dobja így láthatóvá válik a kétkezes hosszúkard egy rántással kihúzza majd majd a szenteltvízzel lelocsolja, nem hívő eggyáltlaán nem hisz az egyházi praktikákba de tudja hogy ez hatásos*-Szegezz fényt a sötétségnek*ismételgeti a szavakat majd újra elrakja a kardot és vissza veszi a kabátot ami mindent eltakar időközbe meghallja Gary hangját a lány nevét illetően*-Leonie? Te ismered?*kérdezi enyhe meglepettséggel már ha ugyan arra a lányra gondolnak bár a kicsi megnevezés rá illik*
Gabriel Angelicocadu
Angyal-fényhozó
Angyal-fényhozó
Gabriel Angelicocadu

Character sheet
Támadó erő:
Életerő:
Tapasztalati pont:

TémanyitásTárgy: Kislány   DarkHeadler Kápolna - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 23 2008, 23:18

*Egy pillanatra elfordítja a fejét és a férfi szvaira. Újra fürödhet a pillanatnyi győzelem tengerében. Aztán magabisztos mosollyal hallgatja Gary szavait. Megadóan felrakja a két kezét a leszálhatnál már dumára és mosollyal az arcán megcsóválja a fejét. Szinte hallja a férfi gondolatban hozzátett szavait.*-Azt hiszed nem tudnálak mi?*Nem sértődött meg álltalában a férfiak lenézik. Egy mert nő, kettő... mert nő! Gary most nem láthatja a fegyverzetét ugyanis a gitártokban van amit a hátán visel. Időközben már lerakta a padra és úgy sétálgatott fel s alá. Rövid, puha bőrnadrágban fekete toppban és ezúttal egy hosszú bőrköpenyben. Na és persze a comján ott van a bőrszíj amin a tőr bőrtok és a tőr is van.*-Akkor...*Éppen folytatná, hogy próbálják ki kigyőzne de meghalja amint a férfi motyog mögötte és lassan hátrasandít.*-Miről motyog?*Látja ahogy Marcus leönti szentelt vízzel a kardot. De a lány neve őt is kizökkenti.*-Úgy látszik mind a hárman ismerjük a kis görcsöt...*Egy apró sóhajt hallat ami még is felerősödik a templom terében.*-Szóval most erre tanyázik? *Felnéz a tetőre és mosolyova megcsóválja a fejét.*-Kis Leonie? Hmm... milyen érdekes hangsúly és szó a teszádból. Új oldaladat mutatod...*Gab-ra nagy hatással volt a lány de úgy látszik nem ő van egyedül.*-Igen róla bezséltem az előbb magának Marcus...Úgy látom ezen a vidéken is sikeresen bemutatkozott... gondolom valami lopáson kapta rajta Uram...*Néz a férfira, ki tudja belőle nézni, hogy éppen meglátta. Na meg Lea elég sűrűn lopott régen is.*-ÉS te? Honnan ismered a kis boszorkányt? Csak nem meglopott?*Vigyorodik el.*-De a hansúlyból nem így veszem ki...
Clyde
Vadász
Vadász
Clyde

Character sheet
Támadó erő:
Életerő:
Tapasztalati pont:

TémanyitásTárgy: Re: DarkHeadler Kápolna   DarkHeadler Kápolna - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 23 2008, 23:46

*Amit Marcus csinál ő nem látja, mert háttal áll neki, talán érdekelné is a dolog, de lehet, hogy nem.*-Tudom is... és nem azért mert nő vagy.*Általában tényleg ez az alap ok, hoyg a férfiak kevesebbnek nézik maguknál a nőket, de Garyt még a férfiak közül is kevesen vannak, akik végezni tudnának vele, a gyerek kora óta tartó rendszeres edzések, és fegyverhasználati kiképzések megtették hasznukat, Gary tökéletes gyilkológép lett, ha lehet így nevezni egy embert.*-Nemtudom, biztos megvan a magadolga itt.~Bár nekem is.~*Fűzi hozzá fejben, már legszívesebben a kutatásokat folytatná a jelek után, de nem teheti, mert nem akar maga mögött kiváncsiskodó szemeket tudni.*~Remélem, nemtud az ranytárgyról, de szerintem erről csak én tudok.~*Azért még ígysem biztos a dolgában, csak reménykedni tud, talán valami fontos dolog, vagy sokat érő ereklye a bitokában lévő arany tárgy. Kicsit meglepődik a két ember reakcióján, amit a gyerek neve keltett. Először Marcushoz fordul választ adni.*-Igen, régebben találkoztam vele a Shanson bányában, majdnem meghaltunk.*Emlékszik vissza az eseményekre, amik akkor történtek, s nem szívesen tenné be oda mégegyszer a lábát. MÉg mindig lehetetlennek tartja, hogy összefutottak egy szellemmel. Most Gabhoz fordul.*-Igen, mindhárman, de számomra nem volt görcs.*Ahogy visszaemlékszik, a lány segített neki, begyógyította sebhelyét.*-Miért mutatnám új oldalamat? Ha egyzser kicsi? Védelmet is ajánlottam neki, de ő inkább ment a kiképzőbe.*Aztán hallgatja a nő Marcushoz intézett szavait, majd újra rá terelődik a középpont. Válaszolni, a honnan ismeri kérdésre nem akart, mivel már ezt megtette, de a többire ad választ.*-Nem lopott meg, sőt, még segített is nekem.*Teszi bal szeme mögé mutató ujját, ahol egy sebhely látható.*-Egy szellem megtámadott minket, és ezt az okozta. A gyerek pedig mondhatni meggyógyította.*A részletes válasz után, biztosan fura reakciók fognak következni, s leginkább a szellem szó használata miatt.*

//Fagyasztunk//
Marcus Zendor
Ember-Fejvadász
Ember-Fejvadász
Marcus Zendor

Character sheet
Támadó erő:
Életerő:
Tapasztalati pont:

TémanyitásTárgy: Re: DarkHeadler Kápolna   DarkHeadler Kápolna - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Aug. 25 2008, 16:38

\\olvad\\

*Igazábol a többivel nem nagyon törődött a kislány akadt meg a fejébe*-Jól is tette hogy vissza ment tudom én vittem el oda, bár meg kell hagyni sajátos a fizimiskája de nekem nem volt vele problémám bár a lopkodásba igaza van két gyerekből meg egy öregből eléggé hülyét csinált*kissé elneveti magát közbe vissza tolja a kardot és eltakarja, nemsokára indul úgyis elég jó nap áll előtte még. Vagyis éjszaka megint jöhet a rohanás a vágások az ordizozás majd a nyüszítések utálja ezeket hallani de ha már elkezdte a melót be is fejezi*
Gabriel Angelicocadu
Angyal-fényhozó
Angyal-fényhozó
Gabriel Angelicocadu

Character sheet
Támadó erő:
Életerő:
Tapasztalati pont:

TémanyitásTárgy: Görcs?   DarkHeadler Kápolna - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Aug. 25 2008, 17:00

-Na persze...*Intézi el ennyivel majd hallgatja a Lea-ról szóló beszámolót.*-Még nem ismered...*Intézi el ennyivel a kis görcsös szöveget. Bár számára sem az. Egy időben nagyon sokat jelentett neki. Bár most sem sokkal kevesebbet. Csupán eltelt azóta vagy 3 év.*-Már annyira nem... Most olyan 12-13 éves lehet?*Gondolkozik el egy pillanatra.*-Szellemek?*Felhúzza az egyik szemöldökét.*-És bement egy iskolába? Hűha... jó helye lesz ott...*Ismét töprengő fejet vág.*~Ott legalább nem tud bajba keveredni.*-Igen... Igen... okos kislány... ismeri a gyógynövényeket...és egész ügyesen keveri össze őket. Kisebb korában nem ment ilyen jól. Egyszer egy hétre lebénult a bal lábam. Ne értek a füvekhez de valamiből többet rakott bele és nem, méreg lett nem pedig gyógyszer. De előfordul az ilyesmi? Nem de?*Kérdi Garyre vigyorogva. Aztán Marcus is elmeséli, hogy hogyan is ismerkedett meg a lánnyal.*-Maga vitte? *Egy pillanatra elgondolkoztatják a hallottak.*-tehát nem magától ment oda. Remélem kitartóbb lesz mint máskor. És nem szökik el amint egy kicsit rosszabbul érzi magát...*Igen ő már ismeri a lányt, majdnem egy évig viselte gondját.*-Igen?*Nevetése csak úgy visszhangzik az üres térben.*-Akkor itt is kimutatta a foga fehérjét...*Csóválja meg a fejét és ismét járkálni kezd a padok között.*-Na és mit fog ott tanulni...*Nem titkolt szándéka, hogy meglátogatja. Vagy legalább titokban meglesi hogy van. Hiszen aggódott érte sokáig azt remélte, hogy ott marad ahol hagyta Gab. De tudhatta volna, hogy ez nem így lesz. A kicsi nem tud megülni a fenekén ha nincs olyan akivel maradjon. Elindul a nagyvilágnak, nem túl bölcsen. ÉS valahol kiköt.*
Clyde
Vadász
Vadász
Clyde

Character sheet
Támadó erő:
Életerő:
Tapasztalati pont:

TémanyitásTárgy: Re: DarkHeadler Kápolna   DarkHeadler Kápolna - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Aug. 25 2008, 17:21

-Hidd el...*Ha Gab szerint ez befejezett, akkor legyen az, Gary nem fogja erőltetni a témát, bár tudja, hgy könnyedén végezhetne a nővel.*-Az igaz, de az a pár óra ismerettség is jól jöhet akárkiről van szó.*Bár tényleg nem ismeri, de ha szüksége van egy tolvajra, talán Lea lenne a legmegfelelőbb, hiszen ő még csak egy kislány, ki gyanusítana egy gyereket?*-Igen, ott körül van, bár nem kérdeztem rá.*Ahogyan gondolta, a szellem szó megragad, bár Marcus vagy nem hallotta, vagy nem érdekli.*-Egy szellem. A neve... öhm... Li... Lithius. Nem hiszem, hogy így hívhatták, talán ismeritek. Magas, kopasz harmincas éveiben járó férfi. A bányában dolgozhatott.*E szavakat mindkét félhez intézi, hogy Marcus mennyire figyle, vagy hallja, azt Gary nem tudja.*-Bár nem lett volna súlyosabb bajom, mint hogy tovább marad meg a seb, de így csak jobb.*Vonja meg vállait, azért tényleg jobban esett neki, hogy nem egy napig sajog, hanem egy óráig a sebhelye.*-Engem nem rabolt ki. Lehet megöltem volna.*Teszi hozzá a második mondatot, de talán lehet, hogy jobb lett volna, ha hallgat, hiszen tudhatják róla, hogy gyilkos, ha kell akárkit megöl, nem válogat, bár a legtöbben nőket és gyerekeket nem bántanak.*
Marcus Zendor
Ember-Fejvadász
Ember-Fejvadász
Marcus Zendor

Character sheet
Támadó erő:
Életerő:
Tapasztalati pont:

TémanyitásTárgy: Re: DarkHeadler Kápolna   DarkHeadler Kápolna - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Aug. 25 2008, 17:29

-Igen én vittem végül is sokkal bizonságosabb mint a város főleg hogy most már fejpénzt tűztek ki rá*mondja mosolyogva bár nem kivánja a kislány halálát ezért is vitte el, fejvadász de gyerekeket nem öl az a gyávák módszere nem az övé, és még meg is kedvelte a kiskölyköt ami nem utolsó szempont*-Igaz ami igaz furfangos kislány de nem hinném hogy az egész városon túljárna én is fülöncsíptem egy bérgyilkos vagy kalmár már nem lenne ilyen vele sajnos ebbe a világba nem értékelik a gyermek életet*mondja majd a férfira is figyel*-Azt mondják az egész bánya tele van szellemekkel de én még eggyet se láttam bár elég különös a légköre eddig talán ha nyolcszor voltam lent*mondja elgondolkozva majd elhalad a páros mellett*-node nekem mennem kell van egy kis elintézni valóm ami nem tűr halasztást*mondja majd biccent nekik*-További jó hajnalt remélem még találkozunk viszlát*mondja és kimegy az ajtón minél előbb ki kell jutni a vadvidékre*
Gabriel Angelicocadu
Angyal-fényhozó
Angyal-fényhozó
Gabriel Angelicocadu

Character sheet
Támadó erő:
Életerő:
Tapasztalati pont:

TémanyitásTárgy: Ha harc hát legyen!   DarkHeadler Kápolna - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Aug. 25 2008, 18:01

*Nem Gab szerint nem befejezett. Csak most egy kicsit hanyagolandó.*-Hmm... okos ötlet...*A vérdíjra meglepődik.*-Már is? Akkor nem jó emberekkel húzott újat. Ezek szerint...*Megcsóválja a fejét. Azért azt nem szeretné ha Lea-nak bármi baja lenne.*-Én sem hiszem, hogy mindenki eszén túljárna. Főleg nem egy képzett harcosén. Bár okos... még is csak gyerek.*Marcus ekkor közli, hogy mennie kell. De Gab még egy utolsó halk szót intéz hozzá. Pont amikor elhalad mellette, hogy csak Marcus hallja.*-Vigyázzon rá. Kérem!*Ennyi érzelgősség ma is kijött a nőből. Nem akar Lea-val találkozni: időközben rájött, hogy az túl fájdalmas lenne a lánynak. Először valószínű dühös lenne és vitázna amikor a nőt megpillantja. De aztán vele szeretne menni. Amit Gab nem engedhetne meg.*- Megölted volna?*Kapja Gary felé tekintetét egy fintorral az arcán.*-Na szépen vagyunk... Gyerekeket ölni... gyávaság... a gyerekek még alakíthatók... Meg lehet nekik tanítani kitől nem jó húzás...*Erre eszébe jut amikor tőle próbált lopni.*-Tőlem is csak egyszer próbált.*Kicsit összehúzza a szemöldökét. Úgy érzi itt lezárja Lea-s témát.*-Viszont, hogy nem tudnálak legyőzni.*Elhúzza a száját.*-Tudod...*És elindul Gary felé.*-A férfiakat azért könnyű legyőzni mert lenézik az ellenkező nem gyilkos képviselőit.*Egyre közelebb ér Gary-hez. nem ajánlja fel, hogy próbálják ki. Hiszen tudja a pasik hajlamosak ilyenkor olyanokat mondani, hogy nem ölök nőket, vagy nem vagy méltó ahhoz, hogy veled harcoljak. Stb... így inkább burkoltan közli a szándékát. Gary ha akarja észreveszi ha nem nem. Gab-nak tökmindegy, hogy harcolnak-e vagy sem.*
Clyde
Vadász
Vadász
Clyde

Character sheet
Támadó erő:
Életerő:
Tapasztalati pont:

TémanyitásTárgy: Re: DarkHeadler Kápolna   DarkHeadler Kápolna - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Aug. 25 2008, 18:36

*Csupán hallgatja a körülötte lévők társalgását, nem szólal meg, majd ha kérdezik, avgy hozzábeszélnek. Közben Marcus elment, Gary ey biccentéssel jelzett neki, aztán Gab felé fordult.*-Meg én! Engem senki se raboljon ki. Gyávaság? Ha kirabolnak, gyávaságból ölsz meg valakit?*Kérdezi, s miko újra megszólal a nő, Gary elmosolyogja magát.*-Szóval téged is ki akart rabolni? Csak engem nem? Különös.*Lehet, hogy azért, mert ígért neki kardot, meg tőrt, ami majd meg is vesz neki.*-Ahogy mondod, nemtudnál legyőzni.*Szólal meg egyből a nő szavaira. ahogyan Gab közeledik, Gary úgy marad egyhelyben, s várja vajon meddig merészkedik.*-Én nem nézek le egy nőt sem. Alkatokra alkotok véleményt. Lehet, hogy jó harcos vagy, de külsőre nem látszik meg. És ha harcolni akarsz válassz egy későbbi időpontot, amikor ráérek.*Fejezte be ezela beszélgetést, majd távozni készült, majd indult is.*
Gabriel Angelicocadu
Angyal-fényhozó
Angyal-fényhozó
Gabriel Angelicocadu

Character sheet
Támadó erő:
Életerő:
Tapasztalati pont:

TémanyitásTárgy: Távozás   DarkHeadler Kápolna - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Aug. 25 2008, 18:54

-Igen... akkor is az... hiszen mielőtt levágod valaki fejét megnézed ki lopott meg. Ha meg egy kölyök fut előtted csak nem fogod megölni.*Von vállat.*-Igen csak téged nem. Bizonyára nem volt alkalma. Vagy nem volt olyan nálad amiért érdemes lett volna. Vagy egyszerűen csak nem látta... még ha volt is.*Az utolsó mondatot titokzatosan és személyeskedő hangnemben teszi hozzá. Mintha sejtene valamit. Hol ott nem...*-Nem minden a külső... Nem mondták még?*Kérdezi és egész közel Garyhez egy kissé irányt vált. Elhalad mellette a férfi ha akarná akár a kardjával is elérhetné. De igazából Gab csak a gitártokért indul ami közvetlen a férfi mögötti padon van. Elmegy Gary mögött és feldobj a hátára kis tokot.*-Nem... nem kívánok most harcolni... annál fontosabb dolgom van minthogy neked bebizonyítsam nem vagy olyan jó harcos mint hiszed. *Mondja de Gary egy pillanattal hamarabb indul kifelé mint ő. Gab még egyszer hátranéz a szentélyre és lehajtja a fejét. Sóhajt egy nagyot majd távozik a helyiségből. Most kért áldást és szerencsét a következő harcához. Vannak a városban üldözői. Szám szerint kettő. MA tervezi, hogy egyiket elteszi lábalól. Majd a másikat is. De ha őt most nem találja majd halaszt holnapra. Végül is nem olyan sürgős... csak egy héten belül szeretné elintézni. Utána tovább akar állni, hogy bevégezze még egy pár ember sorsát.*
Elric Mongus
Angyal-fényhozó
Angyal-fényhozó
Elric Mongus

Hozzászólások száma : 125
Registration date : 2008. Oct. 27.

Character sheet
Támadó erő:
Életerő:
Tapasztalati pont:
DarkHeadler Kápolna - Page 3 Left_bar_bleue0/0DarkHeadler Kápolna - Page 3 Empty_bar_bleue  (0/0)

TémanyitásTárgy: Re: DarkHeadler Kápolna   DarkHeadler Kápolna - Page 3 I_icon_minitimeKedd Okt. 28 2008, 23:40

*A templom ajtaja kitárul, és egy kósza, virgonc szellőcske süvit be rajta. A besütő nap fényét egy páncélos alak árnyékolja be. Csendben leveszi a hátára szíjazott pallost, és leteszi egy árnyékos helyre. Nehogy ellopják már egyetlen fegyverét. Ezt követően csendben bezárja a kaput maga mögött. Majd kivesz egy gyertyát a tartóból, és egy másik segítségével meggyújtja annak kanócát. Visszateszi a helyére, majd előrébb megy az oltárhoz. Ott letérdel. Kezeit összeteszi, szemeit lecsukja. A sisak is mellette pihen most földön. A szája halkan formálja a szavakat. A templomot, így halk, mégis erőteljes szavak járják át. Ennek a kicsiny szertartásnak hála, átjárja a belső nyugalom. Lelke perzselő hegei megnyugszanak, és nem szítják a lélek tüzét a lovagban. Nem gondol semmire, csupán a lelki megnyugvást keresi. Na meg persze a világ válaszait, amire csak a nyugodalmas lélekkel kap választ.*
Uriel
Fő Angyal
Fő Angyal
Uriel

Hozzászólások száma : 1037
Registration date : 2008. May. 02.

Character sheet
Támadó erő:
DarkHeadler Kápolna - Page 3 Left_bar_bleue350/650DarkHeadler Kápolna - Page 3 Empty_bar_bleue  (350/650)
Életerő:
DarkHeadler Kápolna - Page 3 Left_bar_bleue350/500DarkHeadler Kápolna - Page 3 Empty_bar_bleue  (350/500)
Tapasztalati pont:
DarkHeadler Kápolna - Page 3 Left_bar_bleue350/650DarkHeadler Kápolna - Page 3 Empty_bar_bleue  (350/650)

TémanyitásTárgy: Re: DarkHeadler Kápolna   DarkHeadler Kápolna - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Okt. 29 2008, 00:17

*Egy fekete szárnyu árny nézi magasan a templom tetejéről a városra fejét csak csóválja*~a város már éppen csak él, de meddig?~*lassan felsóhajt és lenéz ekkor veszi észre a páncélos lovagot aki bemegy a templom kapuján*~nocsak talán van aki még hisz a jó erejébe~*gondolja egy kissebb mosollyal Uriel nem az a fajta aki egyből feladja a harcot hiszen több ezer évig ezt tette, és hiszi hogy a jó mindig létezni fog és ha ezt egy ember testesiti meg hát legyen, leugrik a toronyról és lágyan ér földet hosszú szárnyait a hóna alatt tartott hosszú bőrkabáttal takarja le, bár még mindig gondolkozik hogy különös neki a fekete szín de már mindegy, nem azt a régi fehér szárnyakat kapta mint amik voltak régen ennyi talán utál testévére, halk léptekkel nyit be a templom ajtaján és megpillantja az imátkozó lovagot nem szólal meg csupán csendbe várja míg végez de Eric pár pillanat mulva már azt érezheti hogy az angyal mellette van, Uriel lassan eflemeli a fejét az oltárra és elmosolyodik*-Régen nem jártam már ezen épület falai között*mondja halkan de tisztán akár a legtisztább dallam*
http://heavenlord.extra.hu
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: DarkHeadler Kápolna   DarkHeadler Kápolna - Page 3 I_icon_minitime

DarkHeadler Kápolna
Vissza az elejére 
3 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: New Freya Városa :: Városközpont-
Ugrás: